Hakkımızda


Biz Kimiz?

Politik Kalem farklı kategorilerde blog yazılarının paylaşıldığı tüm internet kullanıcıların hizmetine sunulmuş bir blog sitesidir. İlgi duydukları alanlar hakkında yazılar yazan genç yazar kadrosu ile yoluna devam etmektedir. Amacımız ister amatör olsun ister profesyonel olsun özellikle genç yazar arkadaşlarımızın kaleme aldıkları yazılarını bu platform üzerinden paylaşarak görüş ve düşüncelerini paylaştırabilmek. Büyüyen yazar kadrosu ile diğer genç arkadaşları da yazmaya, içerik üretmeye teşvik etmek önemli misyonlarımızın arasında yer almaktadır.

İnstagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya mecralarında Politik Tasarım ismiyle tarih, edebiyat, siyaset ve derin devlet kategorileri hakkında bilgilendirici tasarımlar paylaşan bir oluşumdur.

Misyonumuz

Politik Kalem olarak misyonumuz internet kullanıcılarına hem yazı içeriklerini paylaşabildiği hem de paylaşılan içerikleri okuyup sosyal medya mecralarında paylaşabileceği, beğenebileceği ve yorum yapabileceği bir platform sunmaktır. Bu sayede kullanıcılara kendilerini geliştirme olanağı sağlamayı hedeflemekteyiz.

Vizyonumuz

Yazar kadromuz ile üyelerimize ve kullanıcılarımıza en iyi şekilde hizmet etmek ve dürüstlüğünden, güvenirliğinden ve devamlılığından bahsedilen bir topluluk olarak sürdürmek.

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.